preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Utrka solarnih automobila SOELA

Ove godine Srednja škola Slunj priključuje se projektu Soela.

Projekt je namijenjen strukovnim školama  za podizanje standarda praktične nastave i uvođenje novih inventivnih načina učenja i stjecanja novih i modernih kompetencija učenika i nastavnika.

Tijekom izrade solarnog automobila učenici i nastavnici stječu praktična znanja i iskustva  u primjeni solarne tehnologije i nove tehnologije pogona električnih automobila.

Realizacijom projekta izrade solarnih automobila učenici stječu osnovna iskustva u timskom radu koji je osnovni temelj rada u tvrtkama.

Pripremom i provedbom utrke solarnih vozila učenici stječu osnovna znanja o prometu i prometnim pravilima kao bitan element sigurnosti djece na cestama.

Javnim predstavljanjem izrađenih solarnih automobila građanima se pokazuje praktična mogućnost nove tehnologije transporta i prijevoza putnika i robe.

Senzibiliziranje građanstva za većom primjenom obnovljivih izvora energije, te poticanje svih da u svojoj mikro sredini primjene barem jedan oblik uštede energije i povećaju energetsku efikasnost.

Učenike, nastavnike i građane treba potaknuti za aktivnijom brigom za očuvanje okoliša, a atraktivna utrka solarnih automobila koje su napravili učenici uz podršku mentora i školskog sustava je svakako vrlo učinkoviti način.

Edukacijom učenika i povećavanjem njihovih znanja i kompetencija postavljamo odličan temelj za razvoj nove gospodarske grane vezane za razvoj , izradu i servisiranje nove generacije električnih vozila, a u skorije vrijeme i solarnih vozila.

 

UPISI

 


e-dnevnik

 


Katalog knjižnice

 


"I ja želim čitati!"

Policija u zajednici

 

        

Dragi učenici!

Ako postoji bilo kakav problem ili potreba da razgovarate s nekim iz policije, možete se obratiti kontakt policajcu Ivanu Obajdinu na e-mail ili telefon.

Kontakt policajac Ivan Obajdin

Tel: 664-819

e-mail: iobajdin2@mup.hr


TražilicaKalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Korisne web stranice

preskoči na navigaciju