preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Visual diary of corona days - opis projekta

Učenici 2.c razreda sudjeluju u eTwinning projektu pod nazivom „Visual diary of Corona days“. Projekt će trajati od ožujka do svibnja 2021. godine. Sudjeluje 11 škola – od toga je 9 iz Turske i 1 iz Njemačke i naša škola. 

Projekt je svojevrsno zrcalo u kojem naši učenici mogu reflektirati svoje misli i unutarnje svjetove vezane za pandemiju koronavirusa. Sve aktivnosti osmišljene su da pomognu učenicima iz drugačijih okružja da budu u kontaktu, da dijele svoja razmišljanja o ovoj ozbiljnoj temi te da preuzmu odgovornost za bolji svijet. U ovom projektu učenici će dobiti priliku da stvaraju crteže koji će reflektirati njihova razmišljanja na danu temu u projektu.

Ciljevi projekta su: stvarati prilike za učenike koji pripadaju drugim okružjima da budu u kontaktu, izražavaju se i dijele ideje, dati priliku učenicima da reflektiraju svoje unutarnje svjetove putem vizualnih materijala, povećati opću osviještenost među učenicima o pandemiji, ohrabriti učenike da imaju ulogu u rješavanju zajedničkog problema, ispunjavanje društvene odgovornosti upozoravanjem populacije o čuvanju od koronavirusa i osigurati lokalna rješenja globalnog problema.

Uzimanjem uloge u ovom projektu i ispunjavanjem zadaća: učenici će dobiti priliku da stječu prijateljstva iz drugih zemalja, dijele ideje s njima, moći će reflektirati svoje unutarnje svjetove putem vizualnih materijala, postat će svjesniji o situaciji u kojoj se nalaze, preuzet će odgovornost o obavještavanju ljudi o pandemiji te će pomoći povećati svjesnost o suzbijanju koronavirusa.

 

IZRADA PLAKATA PROJEKTA:

 

Vizualizacija novog normalnog života za vrijeme pandemije korona virusa 

Strip uradili: Josip, Ivan, Jakov i Mihovil (2.c).

 

Strip uradile: Lea i Tihana (2.c)

 

Strip uradio: Josip (2.c)

 

Strip uradile: Viktorija i Doroteja (2.c)

 

Strip uradile: Gabriela i Tea (2.c)

 

PRIKAZIVANJE VIZUALNE SLIKE STRAVIČNOG LICA KORONAVIRUSA

Grafiku uradile: Tea, Lea, Gabriela, Tihana, Doroteja i Viktorija (2.c)

UPISI

 

 

 


e-dnevnik

 


Katalog knjižnice

 


"I ja želim čitati!"

Policija u zajednici

 

        

Dragi učenici!

Ako postoji bilo kakav problem ili potreba da razgovarate s nekim iz policije, možete se obratiti kontakt policajcu Ivanu Obajdinu na e-mail ili telefon.

Kontakt policajac Ivan Obajdin

Tel: 664-819

e-mail: iobajdin2@mup.hr


TražilicaKalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Korisne web stranice

preskoči na navigaciju