preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki - opis projekta

Učenici 4.c razreda sudjeluju u Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki koji će se ove godine održati putem platforme eTwinning. Projekt će trajati od 10. veljače 2021. do 30. travnja 2021. U projektu sudjeluje 95 vježbeničkih tvrtki iz cijele Hrvatske.

Vježbenička tvrtka nastavni je predmet u hrvatskim srednjim školama obrazovnog sektora Ekonomija, trgovina i poslovna administracija, njome učenici razvijaju kompetencija o osnivanju i vođenju tvrtke.

Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki namijenjen je učenicima srednjih škola koji se u svom radu susreću s nastavnim predmetom Vježbenička tvrtka. Virtualni sajam omogućuje učenicima stjecanje iskustva sajamskog poslovanja kroz različite alate na način da se sve odvija digitalno.

Ciljevi projekta su: uključivanje minimalno petnaest škola iz Republike Hrvatske koje u svom djelovanju provode predmet Vježbenička tvrtka, stvaranje baze učeničkih radova s primjerima dobre prakse, stvaranje baze podataka za daljnju komunikaciju vježbeničkih tvrtki i stvaranje socijalnog kapitala u uvjetima pandemije. 

 

 

Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki

 

Obzirom na epidemiološke uvjete, ove školske godine Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki održava se putem platforme eTwinning. U projektu sudjeluje 90 vježbeničkih tvrtki iz cijele Hrvatske.

Učenici četvrtog razreda ekonomske škole, pod mentrorstvom profesora ekonomske grupe predmeta, pridružili su se projektu. Na sajmu su sudjelovale dvije vježbeničke tvrtke iz Srednje škole Slunj iz 4.c razreda: VT La Ven Dee d.o.o. i VT Starburger d.o.o. VT La Ven Dee d.o.o. bavi se prodajom na malo proizvoda od lavande, a VT Starburger d.o.o. prodajom na malo zdravih hamburgera u boji, zdravih keksa i sokova. Iz svake vježbeničke tvrtke sudjelovalo je troje učenika koji su sudjelovali na Zoom sastancima s učenicima iz drugih škola i zajednički osmislili slogan projekta. Na nastavnim satovima Vježbeničke tvrtke izrađivali su video, prezentaciju i promidžbene materijale (letak, brošura, vizitke) svojih vježbeničkih tvrtki. Video u duljini od tri minute sadrži opis djelatnosti vježbeničkih tvrtki, proizvode, vizije i misije naših vježbeničkih tvrtki. Prezentacija se odnosi na društvenu odgovornost tvrtki, a u promidžbenim materijalima se opisuju pojedinačni proizvodi. Stekli su nova znanja te iskustvo kroz timski rad gdje je svaki učenik bio uključen u izradu materijala.

 

VT La Ven Dee d.o.o

VT La Ven Dee d.o.o. se bavi prodajom na malo proizvoda od lavande. Na poveznici se nalazi videouradak koji sadrži opis djelatnosti vježbeničke tvrtke.

https://www.youtube.com/watch?v=JexBQVwf8iw 

 

VT Starburger d.o.o

VT Starburger d.o.o. se bavi prodajom na malo zdravih hamburgera u boji, zdravih keksa i sokova. Na poveznici se nalazi videouradak koji sadrži opis djelatnosti vježbeničke tvrtke.

https://www.youtube.com/watch?v=NGnmUfPhnJI

UPISI

 

 

 


e-dnevnik

 


Katalog knjižnice

 


"I ja želim čitati!"

Policija u zajednici

 

        

Dragi učenici!

Ako postoji bilo kakav problem ili potreba da razgovarate s nekim iz policije, možete se obratiti kontakt policajcu Ivanu Obajdinu na e-mail ili telefon.

Kontakt policajac Ivan Obajdin

Tel: 664-819

e-mail: iobajdin2@mup.hr


TražilicaKalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Korisne web stranice

preskoči na navigaciju